Grindløkken

Nøtterø Sanitetsforening ga nytt liv til Grindløkken!

I januar 2020 overtok Sanitetsforeningen skolebygningene på Grindløkken fra Færder Kommune for 1 krone. Lokalene har blitt en høyborg for den lokale frivilligheten, en møteplass hvor frivillige lag og foreninger kan leie seg inn.

Eiendommen Grindløkken består av to bygninger:

Sanitetshuset

Sanitetshuset er ferdigstilt og åpnet juni 2020. Disse lokalene inneholder en sal, 2 salonger, kontor, toaletter og et flunkende nytt industrikjøkken.

Lokalene kan leies ut til private arrangementer som dåp, konfirmasjon, møtevirksomhet og andre aktiviteter i tillegg til å huse Nøtterø Sanitetsforening og foreningens egne aktiviteter. Vi har vegghengt skjerm til bruk for presentasjoner.

Leie Sanitetshuset?

For leie av nyoppussede lokaler med moderne industrikjøkken kontakt:
Nina Hovden, Mob: 93038581 E-post: nhovden1@gmail.com

Grindløkka

Rehabilitering av skolebygningen startet etter sommeren 2020. Dette er et kostbart prosjekt og vi er takknemlige for all hjelp og støtte vi kan få fra lokalbefolkningen.

Ta kontakt med Nøtterø Sanitetsforening, dersom du ønsker å bidra med frivillig innsats eller økonomisk støtte til prosjektet.

Leie Frivillighetens Hus?

For leie av lokaler i Grindløkken Frivillighetens hus, kontakt:
Terje Vangås, Mob: 911 31 339 E-post: terje.vangas@te-am.no